„Vitaminjáték” részvételi és játékszabályzata

1. A Játék elnevezése, szervezője
A játék elnevezése: „Vitaminjáték” – a továbbiakban, mint Játék –
A Játék szervezője:
Pharmapaletta Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Székhelye: 3860 Encs Rózsa utca 12/a Cégjegyzékszáma: 05-09-021635 (a továbbiakban, mint Szervező) Az adatok feldolgozását, valamint a sorsolás lebonyolítását a Szervező végzi.

2. A Játék időtartama
2.1. A Játék 2018. november 23. napján 0 óra 00 perctől 2019. január 28. napján 23 óra 59 percig tart. A regisztráció, és azzal párhuzamosan a vásárlást igazoló blokkok AP-kódjának valamint a blokkon szereplő, lentiekben kifejtett adatok szerverre történő feltöltésének határideje: 2019. január 28. napján 23 óra 59 percig

2.2. A Játék időtartamát megelőzően, valamint annak befejeztével feltöltött pályázatok nem vesznek részt a Játékban, valamint a nyereményjáték további feltétele, hogy a Termékek vásárlása a Játék időtartamán
belül történjen. Egy blokk adataival egyszer lehet pályázni még abban az esetben is, ha a számlán több,
az 5. fejezetben meghatározott termék szerepel.

2.3. A nyertes nyereményre való jogosultságának igazolása a vásárlást bizonyító blokk által történik, ezért
szükséges annak megőrzése. A Szervező kizárólag azokat a Blokkokat fogadja el, amelyen a vásárolt, 5. fejezetben megjelölt termék feltüntetésre került, és egyértelműen beazonosítható a Vitapaletta termékcsalád, márkanév, vagy maga a Termék, valamint a blokkon feltüntetett vásárlás időpontja jelen fejezetben megjelölt időtartam alá esik. Abban az esetben, ha a blokkon a „Gyűjtő” megnevezés szerepel, a Játékos feladata, hogy a vásárlás helyszínén ráírassa a blokkra a vásárolt termék pontos nevét, valamit a blokkot aláírattassa és lepecsételtesse az üzletben. A „Gyűjtő” megnevezési blokkal történő pályázás feltétele az előbbiek elnevezése, azok hiányában a pályázat nem vehető figyelembe.

3. Az egyes nyeremény-sorsolások időpontjai
Szervező tájékoztatja a Játékosokat, hogy a nyeremény-sorsolások az alábbi napokon történnek:
Sorsolás 1: 2018.11.30
Sorsolás 2: 2018.12.07
Sorsolás 3: 2018.12.14
Sorsolás 4: 2018.12.21
Sorsolás 5: 2018.12.28
Sorsolás 6: 2019.01.04
Sorsolás 7: 2019.01.11
Sorsolás 8: 2019.01.18
Sorsolás 9: 2019.01.25
Fődíj sorsolása 10: 2019. 01 29.

4. A Játékban résztvevő és abból kizárt személyek
4.1. A Játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel
rendelkező cselekvőképes természetes személy, aki a promócióban résztvevő Vitapaletta termékeket vásárol (továbbiakban, mint Játékos).
4.2. A Játékból ki vannak zárva, így abban nem vehetnek részt az alábbi személyek: a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, a lebonyolításban résztvevő megbízottjai, valamint ezen személyeknek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) 8:1. § 2. pontjában meghatározott hozzátartozói; azon cégek és személyek, amelyek kereskedelmi egységei a Játékban részt vesznek, ill. amelyek kereskedelmi egységeiben a Játékban résztvevő termékek kaphatóak, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1. § 2. pontjában meghatározott hozzátartozói.

5. A Játékban résztvevő termékek
A Játékban bármely, a 2. fejezetben meghatározott időszakban Magyarországon vásárolt, a Szervező által forgalmazott, az alábbiakban felsorolt, bármilyen kiszerelésű, Vitapaletta termékek vesznek részt:

• Vitapaletta Bifidolact élőflórát és inulint tartalmazó speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer 30x
• Vitapaletta Bifidolact élőflórát és inulint tartalmazó speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer 60x
• Vitapaletta C-vitamin 1000 mg + csipkebogyó étrend-kiegészítő készítmény
• Vitapaletta C-vitamin 1000mg+ D3-vitamin 50μg+ cink 5mg+ csipkebogyó 25mg nyújtott hatóanyag-leadású étrend-kiegészítő filmtabletta
• Vitapaletta C-vitamin 500 mg étrend-kiegészítő készítmény
• Vitapaletta Csont Optimo étrend-kiegészítő kapszula
• Vitapaletta D3-vitamin speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer
• Vitapaletta Echinacea + Béta-Glükán, 450 mg bíbor kasvirág kivonat, étrend-kiegészítő tabletta
• Vitapaletta Ginkgo biloba Max étrend-kiegészítő készítmény
• Vitapaletta Hepa Max Máriatövis 210 mg szilimarin étrend-kiegészítő kapszula
• Vitapaletta Hialuronsav 50 mg étrend-kiegészítő filmtabletta
• Vitapaletta Lutein Optimo speciális – gyógyászati célra szánt — tápszer
• Vitapaletta Magnézium +B6 Étrend-kiegészítő készítmény
• Vitapaletta Multivitamin étrend-kiegészítő Vitaminokkal, ásványi anyagokkal, ginzenggel, koenzim Q10-zel, rutinnal és lecitinnel
• Vitapaletta Omega-3 Max 1000 mg halolaj étrend-kiegészítő készítmény
• Vitapaletta Porc Optimo speciális – gyógyászati célra szánt — tápszer
• Vitapaletta Q10 60mg étrend-kiegészítő készítmény
• Vitapaletta Sabal Max 320 mg szabalpálma kivonat étrend-kiegészítő kapszula
• Vitapaletta Szerves Cink étrend-kiegészítő készítmény
• Vitapaletta Szerves Króm étrend-kiegészíőt készítmény
• Vitapaletta Szerves Szelén étrend-kiegészítő készítmény
• Vitapaletta Szerves Vas + Folsav étrendkiegészítő tabletta

6. A Játék menete
6.1. A Játékban való részvételhez vásároljon legalább 1 darab, bármilyen kiszerelést az 5. fejezetben meghatározott Termékekből, őrizze meg a vásárlást igazoló blokkot, vagy számla esetén annak másolatát, ezt követően pedig regisztráljon a www.vitaminjáték.hu internetes oldalon (továbbiakban: Honlap) a 6.2. pontban foglaltak szerint.

6.2. A Honlapon történő regisztráció illetve a blokkfeltöltés során meg kell adni a Játékos adatait (név, cím,e-mail cím, telefonszám) továbbá a blokkon, vagy számlán található, a blokk, vagy számla azonosítására szolgáló alábbi adatokat:
• AP-kód,
• TRSZ szám, nyugtaszám
• dátum

6.3. A Játékban való részvétel feltétele a jelen Játékszabályzat és az Adatkezelési tájékoztató elfogadása, amely a Honlap regisztrációs felületén a található kijelölő négyzet Játékos általi „kipipálásával” történik. A Játékosnak a regisztráció során, továbbá a kijelölő négyzet „kipipálásával” el kell ismernie, hogy elmúlt 18 éves. Ezek hiányában nem lehetséges a Játékban való részvétel.

6.4. Több vásárlás esetén egy személy többször is pályázhat. Egy blokk, vagy számla adataival egyszer lehet pályázni még abban az esetben is, ha a számlán több 5. fejezetben meghatározott termék szerepel. A blokk, vagy számla akkor alkalmas a vásárlás, és egyben a nyereményre való jogosultság bizonyítására, ha abból egyértelműen kiderül, hogy a vásárlás az akciós időszakon belül, az akcióban résztvevő kereskedelmi egységek egyikében történt, és hogy a vásárlás tárgya 5. fejezetben meghatározott termék volt legalább a 6.1. pont alatti mennyiségben.

7. Nyeremények
7.1. A nyereményjáték ideje alatt az alábbi, heti nyeremények kerülnek kisorsolásra 15.000 Ft értékű vásárlási utalványok formájában:
• elektronikai áruház vásárlási utalvány
• Decathlon vásárlási utalvány
• Libri vásárlási utalvány
• DM vásárlási utalvány

7.2. A Főnyeremény ismertetése:
Velencei Karnevál részletei:
A fődíj egy 2019.02.20-22 között.2 fő részére szóló, 2 éjszaka 3 nap (2019.02.20-i indulással és egy 2019.02. 22-i. hazaérkezéssel) Olaszország Velencei, retúr repülőjeggyel, szállással és reggelivel. Részletekről teljes tájékoztatást a nyertes a nyeremény átvételénél kaphat.

A Hotel részletei:
Hotel Marconi
Cím: Marconi Savoldi s.r.l.
Riva del Vin, San Polo, 729 30125 Venezia
P.iva 02455520276
Web: https://www.hotelmarconi.it/

8. Sorsolás
8.1. A sorsolás véletlenszám-generáló számítógépes sorsolóprogram igénybevételével zajlik. A sorsolások nem nyilvánosak. A sorsolásról felvett jegyzőkönyvet a Szervező elzárt helyen őrzi, és gondoskodik arról, hogy annak tartalmát a Játék lezárásáig senki se ismerhesse meg. A jegyzőkönyvek a Játék végeztével bárki által szabadon megtekinthetők, előzetes időpont egyeztetés után a Szervező telephelyén a Játék végétől számított 30 (harminc) naptári napon belül.

8.2. Egy regisztráció akkor tekinthető beérkezettnek, ha a rendszer adatbázisában rögzítésre került, valamint a regisztráció helyességét megvizsgálta a rendszer. A regisztráció beérkezési időpontja az adatbázisban való rögzítésének a szerver belső órája szerinti időpontja. Egy regisztráció csak egyszer lehet nyerő heti pályázat, azonban a fődíjért az összes regisztráció újból lehet nyerő pályázat.

8.3. A fődíj nyertese sorsolás útján kerül meghatározásra.

A sorsolás időpontja: 2019 január 28

Fődíj sorsolása: A fődíj a teljes játékidő alatt az összes feltöltésre került kódból kerül kisorsolásra a Játék lezárását követően. A sorsoláson 1, azaz egy fődíj nyertes és 3, azaz három pótnyertes kerül kisorsolásra. A pótnyertesek sorrendiségét a húzásuk sorrendje határozza meg.

Elsőként a fődíj nyertesét sorsoljuk, majd ennek a pótnyerteseit. A pótnyertes akkor válik a nyeremény jogosultjává, ha a
– nyertes a nyereményre jogosító vásárlást nem tudja igazolni a játékszabályzatnak megfelelően, vagy
– nyertes a vásárlást igazoló blokkot, vagy számlát értesítése után az értesítését követő 5 munka napon belül nem mutatja be a Szervezőnek vagy,
– a Szervező a sorsolást követően a regisztráció során megadott elérhetőségeken többszöri próbálkozás (két próbálkozás) ellenére sem éri el a nyertest, valamint
– ha a nyertes pályázatának érvénytelensége a sorsolást követően bizonyosodik be. Amennyiben az első pótnyertes hasonlóképp nem válik a nyeremény jogosultjává, ill. az előzőekben meghatározott további feltételek bekövetkezése esetén helyébe a 2. pótnyertes lép, akit hasonló esetben 3. majd a további pótnyertes követ.

8.4. A Játékos ugyanazon egy regisztrációjával csak egy nyereményre jogosult azzal, hogy a fődíjért az összes regisztráció újból lehet nyertes pályázat. A nyertesek értesítése az általuk regisztráció során megadott e-mail cím segítségével történik továbbá nevük és lakcímük – kizárólag a település megjelölésével – a Honlapon közzétételre kerül.

8.5. A nyertesek kötelesek együttműködni a Szervezővel annak érdekében, hogy a nyeremények átadására legkésőbb a Játékos értesítését követő 15 napon belül sor kerüljön. Ha ezen együttműködési kötelezettségüknek a nyertesek bármelyike nem tesz eleget, és így a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülményért a Szervező felelősséget nem vállal. A Szervező a nyeremények átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudja biztosítani, az átvétel időtartama nem hosszabbítható meg, így annak elmulasztása a Játékosra nézve jogvesztő.

9. A nyereményre való jogosultság ellenőrzése, a nyeremény átvétele
9.1. A heti nyeremények nyertese az e-mailben kapott értesítést követően küldje be blokk, vagy számla fotóját nevével, címével, telefonszámával az “Vitaminjáték ” tárggyal ellátva az értesítést követő 5 napon belül a következő email címre: vitaminjatek@vitaminjatek.hu

9.2. A vásárlást igazoló blokkok, vagy számlák beérkezését követően a Szervező ellenőrzi annak valódiságát és eredetiségét. A heti nyeremények kézbesítése postai úton, ajánlott, tértivevénnyel ellátott levéllel történik. Szervező semmilyen felelősséget nem vállal a postai úton kiküldött nyeremény megsérüléséért, elvesztéséért, és így nyereményt nem pótol.

9.3. A pályázó által a regisztrációban megadott és visszaküldött blokkhoz, vagy számlához tartozó adatoknak valamint a névnek, címnek, és telefonszámnak egyeznie kell. Amennyiben nem egyeznek az adatok, úgy a beküldött blokk, vagy számla és ezáltal a pályázat érvénytelen, nyeremény átvételére nem jogosít.

9.4. Csak olyan nyerést igazoló blokkot, vagy számlát áll a Szervező módjában elfogadni, amelyen a termékek megvásárlásának időpontja a Játék időtartamára esik és korábbi, mint a nyertes pályázatának elküldésének időpontja és egyértelműen beazonosíthatók rajta a megvásárolt termékek megnevezései. A bármilyen módon hamisított vagy manipulált vásárlást igazoló szelvények érvénytelenek, és nem vehetnek részt a játékban. A Játékban részt vevő, vásárlást igazoló szelvények érvényességével, valamint a Játék jelen pontjaiban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban felmerülő bármely vita esetén a Szervező döntése az irányadó. A Szervező a vásárlást igazoló szelvények tulajdonjogával kapcsolatban felmerülő vitákkal kapcsolatban kizárja a felelősségét.

9.5. Minden nyeremény átvételének feltétele a rendszerbe került és kisorsolt nyertes regisztrációhoz tartozó, azok adataival egyező, vásárlást igazoló blokk, vagy számla beküldése.

10. Adózási kérdések
A nyeremény esetleges adóvonzatait a Szervező viseli. A nyertes köteles minden esetlegesen szükségessé váló az adóügyi adminisztráció szempontjából nélkülözhetetlen vagy azt megkönnyítő adatszolgáltatást biztosítani, illetve nyilatkozatot megadni. A nyeremény megszerzésének módját az aláírt tértivevény igazolja, külön dokumentum kiállítására nem kerül sor.

11. Adatvédelem
A játékosok a személyes adataik kezelésével kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató menüpont alatt kaphatnak információt.

12. Egyéb rendelkezések
12.1. A Játékos a játékban való részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy amennyiben nyer, úgy a nevét és lakcímét – kizárólag a település megjelölésével – a Szervező nyilvánosságra hozza a Honlapon, az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint.

12.2. A Szervező kizárja a felelősségét minden a Honlapot, illetve az azt működtető szervert ért külső támadások esetére, tehát amennyiben a Honlapot, illetve szervert ért támadás folytán a játékosok téves rendszerüzeneteket kapnak nyereményeiket, a „nyertes”, vagy „nem nyertes” státuszukat, stb. illetően, úgy ezen esetekre a Szervező semminemű felelősséget nem vállal.

12.3. A Szervező, nem felelős, és kizár mindenféle kártérítési, kártalanítási igényt a „Vitaminjáték nyereményjáték” játékban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő, vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervezőt nem terheli felelősség a Játékosok téves vagy olvashatatlan adatszolgáltatásából eredően, alamint a pályázatok hiányosságáért vagy hibájáért (pl. névelírás, címelírás, adatelírás stb.), a nyeremények kézbesítésének elmaradásáért vagy késedelméért, illetve a kézbesítés, vagy szállítás során a nyereményekben keletkezett károkért vagy azok teljes megsemmisüléséért.

12.4. A Szervező kifejezetten rögzíti, hogy Magyarország területén kívül eső címre történő kézbesítést nem vállal. A Szervező fenntartja a Játékszabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a Játék Honlapján közzéteszi.

12.5. A Szervező a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt nem sorsol, a nyeremények változtatási jogát fenntartja. Amennyiben a Játékban meghirdetett nyereményeket Szervező  rajta kívül álló okok miatt nem tudja biztosítani, hasonló feltételek mellett, megegyező vagy nagyobb értékű, színvonalú nyereményt biztosít a nyertesek számára, amit a nyertesekkel előre egyeztet.

12.6. Szervező minden jogot fenntart magának a Honlappal kapcsolatban. A Honlap használata közben esetlegesen fellépő hibákért, károkért (szoftver és hardverhibákért, adatvesztésért, akár felhasználói oldalon, akár üzemeltetői oldalon történnek) a Szervező semminemű felelősséget nem vállal.

12.7. A Szervező a Játékosok e-mail szolgáltatójának rendszeréből adódó problémákból (beleértve a kézbesítetlen e-mail-eket is) semmilyen felelősséget nem vállal.

Budapest, 2018. 11.15
Pharmapaletta Kft.
Szervező